• Національний центр аерокосмічної освіти молоді ім. О.М. Макарова
  • +38(056) 713-57-56 /
Новини
15 Червня, 2021 Новини

Співпраця з  Державним вищим навчальним закладом  «Придніпровська державна академія будівництва та архітектури»

В червні відбулося підписання угоди про спільну діяльність та співробітництво у сфері аерокосмічної освіти молоді між Державним вищим навчальним закладом  « Придніпровська державна академія будівництва та архітектури» (ПДАБА) та Національним  центром аерокосмічної освіти молоді ім. О.М. Макарова (НЦАОМ).

В урочистій обстановці угоду підписали Ректор ПДАБА Микола Васильович Савицький і Генеральний директор НЦАОМ Олексій Володимирович Кулик. При підписанні угоди були присутні головні фахівці академії – проректор з наукового напрямку Владислав Данішевський, завідувач кафедри залізобетонних конструкцій  Олександр Конопляник, професор кафедри будівельних і дорожніх машин Сергій Шатов, радник ректора з гуманітарних питань Галина Євсєєва, керівник організаційно-інформаційного відділу Національного  центру аерокосмічної освіти молоді ім. О.М. Макарова Тетяна Стрєльцова.

Підписання угоди відбулося на базі Державного вищого навчального закладу  «Придніпровська державна академія будівництва та архітектури».

Угода підписана з метою пошуку та підтримки обдарованої молоді, а також створення належних умов для  реалізації її творчого потенціалу;  залучення школярів та студентів до поглибленого вивчення базових та спеціальних дисциплін в рамках аерокосмічної та будівельної освіти; взаємодії в питаннях підготовки викладачів; обміну досвідом з організації освітнього процесу; спільного проведення молодіжних науково-практичних конференцій, семінарів, форумів, конкурсів, хакатонів, стартапів, змагань тощо.

Наші досягнення

 

Аерокосмічна освіта

Щорічно понад 700 учнів

Навчально-виставковий комплекс

Щорічно 25 000 відвідувачів

Конференції

Щорічно понад 500 учасників з різних країн світу

Проекти та конкурси

Щорічно близько 600 учасників з різних міст України 

Наші партнери

Наші постійні партнери

ISPACE SCHOOL
ISPACE SCHOOL