• Національний центр аерокосмічної освіти молоді ім. О.М. Макарова
  • +38(056) 713-57-56 /
Новини
13 Вересня, 2022 Новини

Підписання угоди про співробітництво

12 вересня 2022 року відбулося підписання угоди про співробітництво та спільну діяльність у сфері аерокосмічної та історико - краєзнавчої освіти молоді між Комунальним закладом культури «Дніпропетровський національний історичний музей ім. Д.І. Яворницького» Дніпропетровської обласної ради та Національним центром аерокосмічної освіти молоді ім. О.М. Макарова (НЦАОМ).

В урочистій обстановці угоду підписали Генеральний директор НЦАОМ Олексій Кулик і завідувач відділом Дніпропетровського національного історичного музею ім. Д.І. Яворницького Аліна Моргунова. При підписанні угоди були присутні заступник Генерального директора з науки та освіти Ірина Федоренко, керівник організаційно-інформаційного відділу НЦАОМ Тетяна Стрєльцова.

Підписання угоди відбулося на базі Національного центру аерокосмічної освіти молоді ім. О.М. Макарова.

Угода підписана з метою об'єднати зусилля сторін для забезпечення безперервної аерокосмічної та історико-краєзнавчої освіти молоді, залучення їх до організаційної, гурткової, науково-дослідницької роботи. Активізації роботи по вивченню історії України, історії рідного краю, історії створення ракетно-космічної техніки, участі учнівської молоді в Всеукраїнських та міжнародних конкурсах, міжнародних молодіжних конференціях та читаннях, акціях аерокосмічного та історико-краєзнавчого напряму, створення умов для професійної орієнтації молоді.

Наші досягнення

 

Аерокосмічна освіта

Щорічно понад 700 учнів

Навчально-виставковий комплекс

Щорічно 25 000 відвідувачів

Конференції

Щорічно понад 500 учасників з різних країн світу

Проекти та конкурси

Щорічно близько 600 учасників з різних міст України 

Наші партнери

Наші постійні партнери

ISPACE SCHOOL
ISPACE SCHOOL