• Національний центр аерокосмічної освіти молоді ім. О.М. Макарова
  • +38(056) 713-57-56 /
Новини
22 Січня, 2023 Новини

Пішов із життя Олег Володимирович Петров.

20 січня 2023 р. на 63 році життя помер Голова правління Українського молодіжного аерокосмічного об’єднання «Сузір’я», член Наглядової Ради НЦАОМ ім. О.М. Макарова Олег Володимирович Петров.

Більше 30 років Олег Петров очолював УМАКО «Сузір’я» та 25 років входив до складу Наглядової Ради НЦАОМ ім. О.М. Макарова.

Під його керівництвом було організовано співробітництво Українського молодіжного аерокосмічного об’єднання «Сузір’я» з НЦАОМ ім. О.М. Макарова, під час якого всебічно підтримувалась аерокосмічна освіта, створювались сприятливі умови для інтелектуального розвитку підростаючого покоління та підтримувалась талановита молодь.

Завдяки спільним заходам УМАКО «Сузір’я» та НЦАОМ ім. О.М. Макарова, велика кількість дітей та підлітків обрали своє професійне майбутнє в аерокосмічній галузі.

Багато років Олег Володимирович був членом програмного комітету Міжнародної молодіжної науково-практичної конференції «Людина і Космос» та Наукових читань «Дніпровська орбіта», заходів для молодих вчених і фахівців, які пов'язали свою професійну діяльність з наукою про космос та ракетобудуванням.

Висловлюємо співчуття його родині, близьким та співробітникам Українського молодіжного аерокосмічного об’єднання «Сузір’я».

Світла пам’ять про нього назавжди залишиться у наших серцях.

 

Наші досягнення

 

Аерокосмічна освіта

Щорічно понад 700 учнів

Навчально-виставковий комплекс

Щорічно 25 000 відвідувачів

Конференції

Щорічно понад 500 учасників з різних країн світу

Проекти та конкурси

Щорічно близько 600 учасників з різних міст України 

Наші партнери

Наші постійні партнери

ISPACE SCHOOL
ISPACE SCHOOL