• Національний центр аерокосмічної освіти молоді ім. О.М. Макарова
  • +38(056) 713-57-56 /
Новини
30 Червня, 2021 Новини

20-27 червня на Дніпровському аеродромі «Кам'янка» пройшло відразу декілька серйозних змагань з ракетомодельного спорту

20-21 - Ukraine Rocketry Challenge 2021 - це унікальні змагання моделей ракет з вантажем! Конструкція цих моделей імітує принцип систем безпеки космонавтів при польоті. Мета змагань - відправити ракету в політ на певну висоту з корисним навантаженням у вигляді сирих курячих яєць і забезпечити приземлення без будь-яких ушкоджень за певний проміжок часу.
22-27 - Чемпіонат України з ракетомодельного спорту
24-26 - ІІІ етап Кубка України «Кубок Дніпра»
25-27 - Етап Кубка світу «Кубок Янгеля» або Yangel Cup - один з найпрестижніших ракетомодельного турнірів. Він проводиться в Дніпрі вже 24й раз Змагання присвячені видатному конструктору ракетно-космічної техніки Михайлу Кузьмичу Янгелю. У цьому році відзначається 110 річниця з дня народження видатного інженера і першого керівника КБ «Південне».
Хоч змагання і проводяться від імені Національної федерацією ракетомодельного спорту України та громадської організації "Асоціація Noosphere", але серед їх представників було чимало вихідців наших аерокосмічних класів і лабораторії ракето-космічного моделювання.
Серед учасників також були присутні як наші колишні учні в старших вікових групах, так і діючі вихованці лабораторії РКМ під чуйним керівництвом Бондаренко Сергія Григоровича.

Наші досягнення

 

Аерокосмічна освіта

Щорічно понад 700 учнів

Навчально-виставковий комплекс

Щорічно 25 000 відвідувачів

Конференції

Щорічно понад 500 учасників з різних країн світу

Проекти та конкурси

Щорічно близько 600 учасників з різних міст України 

Наші партнери

Наші постійні партнери

ISPACE SCHOOL
ISPACE SCHOOL