• Національний центр аерокосмічної освіти молоді ім. О.М. Макарова
  • +38(056) 713-57-56 /
Новини
12 Жовтня, 2020 Новини

Семінар «Особливості технологічних процесів випробувань на міцність і герметичність у побуті та виробництві ракетно-космічної техніки».

У рамках Всесвітнього тижня космосу та з метою залучення молоді до навчального процесу Національного центру аерокосмічної освіти молоді ім. О.М. Макарова (далі НЦАОМ) і розвитку в Дніпропетровському регіоні системи аерокосмічної освіти, 5 жовтня 2020 року на базі КЗО СЗШ № 31 ДМР для учнів аерокосмічних класів, відбувся семінар «Особливості технологічних процесів випробувань на міцність і герметичність у побуті та виробництві ракетно-космічної техніки».
Волков Вікентій Павлович – фахівець НЦАОМ, провів дуже цікавий та пізнавальний семінар, який дав можливість здобувачам освіти не тільки понуритися в теоретичні знання, але й взяти участь у спостереженнях та майстер-класах щодо випробувань на міцність і герметичність окремих елементів ракетно-космічної техніки.
Захід пройшов у плідній співпраці з Шумською Наталією Іванівною, заступником директора з навчально-виховної роботи та школярами старших класів КЗО СЗШ № 31 ДМР.
Сподіваємося на подальшу співпрацю і чекаємо всіх зацікавлених слухачів на зайняттях у гуртках аерокосмічного спрямування, в «Школі комп’ютерних та мережних технологій», в «Аерокосмічній школі» та на підготовчих курсах до ЗНО.

Наші досягнення

 

Аерокосмічна освіта

Щорічно понад 700 учнів

Навчально-виставковий комплекс

Щорічно 25 000 відвідувачів

Конференції

Щорічно понад 500 учасників з різних країн світу

Проекти та конкурси

Щорічно близько 600 учасників з різних міст України 

Наші партнери

Наші постійні партнери

ISPACE SCHOOL
ISPACE SCHOOL