• Національний центр аерокосмічної освіти молоді ім. О.М. Макарова
  • +38(056) 713-57-56 /
Новини
12 Жовтня, 2020 Новини

Всесвітній тиждень космосу

У рамках Всесвітнього тижня космосу та з метою залучення молоді до навчального процесу на базі Національного центру аерокосмічної освіти молоді ім. О.М. Макарова (далі НЦАОМ), 10 та 11 жовтня 2020 року для здобувачів освіти аерокосмічної школи, гуртків аерокосмічного спрямування та гостей НЦАОМ, були проведені освітньо-розважальні заходи на космічну тематику.
Викладачі НЦАОМ провели школярам цікаві та пізнавальні лекції: Шевцов В.Ю. – «Основи космічного природознавства» та  «Людина і Всесвіт»;  Білогуров С.О. – «Фізика Космосу» та «Основи ракетно-космічної техніки».
Викладач з астрономії Мількін А.В. продемонстрував слухачам презентацію «Я – Місяцехід» та провів майстер-клас із виготовлення «Рухомої карти зоряного неба».
Діти прийняли активну участь в обговоренні лекцій та практичній роботі на майстер-класі.
Викладачами Вахрушевою Л.Л. та Семенютою О.С. були проведені зайняття із використанням комп’ютерної техніки, де школярі долучились до основ алгоритмізації та програмування, працювали у віртуальному конструкторі на основі LEGO Digital Designer.
Школярі та гості НЦАОМ отримали цікаву інформацію про космос, розширили свій кругозір щодо фізики, астрономії та інформатики в поєднанні з космосом.
Наприкінці зустрічі, всі бажаючі відвідали екскурсію до навчально-виставкового комплексу НЦАОМ.

Наші досягнення

 

Аерокосмічна освіта

Щорічно понад 700 учнів

Навчально-виставковий комплекс

Щорічно 25 000 відвідувачів

Конференції

Щорічно понад 500 учасників з різних країн світу

Проекти та конкурси

Щорічно близько 600 учасників з різних міст України 

Наші партнери

Наші постійні партнери

ISPACE SCHOOL
ISPACE SCHOOL