• Національний центр аерокосмічної освіти молоді ім. О.М. Макарова
  • +38(056) 713-57-56 /
Новини
25 Лютого, 2020 Новини

Урочисте нагородження місцевих переможців та лауреатів V Всеукраїнського конкурсу творчих робіт школярів «Літературний всесвіт»

22 лютого 2020 року відбулося урочисте нагородження місцевих переможців та лауреатів V Всеукраїнського конкурсу творчих робіт школярів «Літературний всесвіт», який став черговим стартом до нових успіхів, розкриття творчого і пошукового потенціалу дітей та юнацтва, які зацікавлені тематикою Всесвіту та Космосу.
Цього року, на V Всеукраїнський конкурс творчих робіт школярів «Літературний всесвіт», свої твори надіслали близько 615 школярів із різних областей України, таких як: Волинська, Донецька, Житомирська, Запорізька, Івано-Франківська, Кіровоградська, Львівська, Миколаївська, Одеська, Полтавська, Рівненська, Сумська, Харкiвcька, Хмельницька, Черкаська, Чернівецька, Чернігівська та Дніпропетровська.

За цей рік, кількість школярів, які подали свої роботи на Конкурс, збільшилась на 130 учасників у порівнянні з 2018 роком та у 6 разів порівняно з 2017 роком.

Журі Конкурсу було вражене такою великою кількістю творчих школярів і віддає належне їхньому таланту. Створити цікавий оригінальний сюжет це вже велике досягнення, а грамотне та захопливе перенесення його на папір відзначає неабиякі літературні здібності та нестандартну уяву учасників.
Більшість робіт школярів відповідають тематиці Конкурсу, цікаві за змістом
та містять оригінальні ідеї.
Оцінки знижувалися за неповне розкриття теми, за невідповідність умовам оформлення та граматичні помилки.
Роботи, в яких був виявлений плагіат, журі не оцінювало.

За результатами проведення Конкурсу дипломами було нагороджено 78 учасників:
17 – І ступеня, 27 – ІІ ступеня, 34 – ІІІ ступеня.
Грамотами були нагороджені учасники, яких відзначило журі за кращі роботи, творчий підхід та оригінальність мислення.

До урочистого нагородження були запрошені місцеві переможці та лауреати Конкурсу, а також їх керівники, які вклали багато знань та зусиль, терпіння та натхнення у своїх вихованців для їх перемоги.
У нагородженні прийняли участь понад 80 учасників та гостей НЦАОМ.

З привітальним словом до учасників урочистого нагородження звернулись співробітники навчально-методичного відділу Килимник М.В. та Вахрушева Л.Л.; викладач та астроном, а також член журі Вихрестюк Тамара Павлівна, яка привітала всіх учасників та представила презентацію «Легенди розказані зорями».
Слово для привітання було надано голові журі Конкурсу, члену Конгресу літераторів України – Йігітері Олені Василівні.

Після нагородження учасники та гості НЦАОМ відвідали навчально-виставковий комплекс та художню виставку репродукцій картин Миколи Реріха, присвячену 85 річчю Пакту Реріха.

Наші досягнення

 

Аерокосмічна освіта

Щорічно понад 700 учнів

Навчально-виставковий комплекс

Щорічно 25 000 відвідувачів

Конференції

Щорічно понад 500 учасників з різних країн світу

Проекти та конкурси

Щорічно близько 600 учасників з різних міст України 

Наші партнери

Наші постійні партнери

ISPACE SCHOOL
ISPACE SCHOOL